Knjige

Pneumatika i hidraulika (I. dio)

PNEUMATIKA

Gojko Nikolić


Knjiga Pneumatika namijenjena je učenicima srednjih strukovnih škola (tehničkih, industrijskih, obrtnih…), za predmete Pneumatika ili Pneumatika i hidraulika.

Knjiga je temeljni udžbenik iz pneumatike i elektropneumatike i potpuno je usklađena sa školskim programom, kao i s važećim normama iz područja kojeg obrađuje.

Predočeni su i simboli koji su neophodni radi projektiranja i čitanja shema. Gradivo se većim dijelom daje kroz primjere koji govore više od bilo kojeg suhoparnog teksta. Niz primjera za vježbu, s rješenjima, pomaže u osamostaljivanju učenika u izradi shema i rješavanju zadanih problema.

Budući da je ovdje riječ o gradivu koje je temelj automatizacije u skoro svakom području tehnike, knjiga može korisno poslužiti i odraslima, osobito onima koji se osposobljavaju za rad sa suvremenim strojevima.ISBN: 978-953-160-224-2

Opseg: 268 str Format: 16,5 x 23 cm  Uvez: meki Cijena: 91,00 kn 
 
Ubaci u košaricu

   

  

有些人说,刘燕酿制效果真的很棒吗?为什么这么不可思议呢粉嫩公主酒酿蛋?其实丰胸本来就不难,只要让乳腺通畅,整理身体,吸收胸部必要的营养物质丰胸产品,自然就会变大。另外,酿酒蛋丰胸的确历史悠久,有着五千多年的历史,除了长达七年的研究之外丰胸方法,有效果当然不是我的共享来到这里,感谢我的帮助和鼓励。如果想知道更多的话丰胸食物,可以咨询粉嫩公主酒酿蛋正品总代媛媛,变成大胸不是梦。

Moja ko?arica:

0 kom
0 kn