Knjige

Pneumatika i hidraulika (I. dio)

PNEUMATIKA

Gojko Nikolić


Knjiga Pneumatika namijenjena je učenicima srednjih strukovnih škola (tehničkih, industrijskih, obrtnih…), za predmete Pneumatika ili Pneumatika i hidraulika.

Knjiga je temeljni udžbenik iz pneumatike i elektropneumatike i potpuno je usklađena sa školskim programom, kao i s važećim normama iz područja kojeg obrađuje.

Predočeni su i simboli koji su neophodni radi projektiranja i čitanja shema. Gradivo se većim dijelom daje kroz primjere koji govore više od bilo kojeg suhoparnog teksta. Niz primjera za vježbu, s rješenjima, pomaže u osamostaljivanju učenika u izradi shema i rješavanju zadanih problema.

Budući da je ovdje riječ o gradivu koje je temelj automatizacije u skoro svakom području tehnike, knjiga može korisno poslužiti i odraslima, osobito onima koji se osposobljavaju za rad sa suvremenim strojevima.ISBN: 978-953-160-224-2

Opseg: 268 str Format: 16,5 x 23 cm  Uvez: meki Cijena: 91,00 kn 
 
Ubaci u košaricu

   

  

Moja ko?arica:

0 kom
0 kn
Rolex replica watches 3235 movement mechanical movement, bi-directional automatic winding by constant-action oscillating weight, frequency 28,800 times per hour, paramagnetic blue replica watches uk Parachrom hairspring, replica rolex end ring, high-performance Paraflex cushioning device, high-performance Chronergy escapement, The paramagnetic nickel-phosphorus alloy pallet and escape wheel uk replica watches have an accuracy of less than two seconds per day.