Knjige

Matematika 4

Zadaci za provjeru znanja iz matematike za 4. razred osnovne škole

Boško Jagodić


Ispiti znanja iz kompleta Zadaci za provjeru znanja iz matematike namijenjeni su provjeravanju i/ili ocjenjivanju znanja učenika/učenica, bez obzira kojim se udžbenikom oni koriste. Komplet Zadataka sadrži ispitne listove za dvoje/dvojicu učenika (A i B grupa).

Uvodnim pismenim radom (2. – 4. razred) ustanovljuje se matematičko znanje učenika iz prethodnoga razreda i ne ocjenjuje se.

U 2., 3. i 4. razredu svih šest ispita znanja namijenjeno je provjeri i ocjenjivanju znanja učenika. Završnim pismenim radom, pri kraju školske godine, provjerava se cjelokupno učenikovo znanje matematike.

U svakom ispitu predložen je broj bodova i dan prijedlog raspona ocjena kao smjernice pri ocjenjivanju učenika.

Svaki ispit znanja piše se u pravilu dva školska sata. Ako je potrebno, učitelj može sam procijeniti vrijeme pisanja pismenog rada. U vrijeme pisanja potrebno je da se učenici odmore 5 minuta.

Zadaci za provjeru znanja iz matematike (razredna nastava) provjereni su u višegodišnjoj praksi mnogih škola. Nova izdanja Zadataka usklađena su novim nastavnim planom i programom.

Zadatke naručuje učiteljica/učitelj, odnosno škola, narudžbenicom koja je ovjerena žigom škole.ISBN:

Opseg: 32 str Format: 20,5 x 29 cm  Uvez: mapa Cijena: 25,00 kn 
 
Ubaci u košaricu

   

  

有些人说,刘燕酿制效果真的很棒吗?为什么这么不可思议呢粉嫩公主酒酿蛋?其实丰胸本来就不难,只要让乳腺通畅,整理身体,吸收胸部必要的营养物质丰胸产品,自然就会变大。另外,酿酒蛋丰胸的确历史悠久,有着五千多年的历史,除了长达七年的研究之外丰胸方法,有效果当然不是我的共享来到这里,感谢我的帮助和鼓励。如果想知道更多的话丰胸食物,可以咨询粉嫩公主酒酿蛋正品总代媛媛,变成大胸不是梦。

Moja ko?arica:

0 kom
0 kn