Knjige

Matematika 1

Zadaci za provjeru znanja iz matematike za 1. razred osnovne škole

Boško Jagodić


Ispiti znanja iz kompleta Zadaci za provjeru znanja iz matematike namijenjeni su provjeravanju i/ili ocjenjivanju znanja učenika/učenica, bez obzira kojim se udžbenikom oni koriste. Komplet Zadataka sadrži ispitne listove za dvoje/dvojicu učenika (A i B grupa).

U 1. razredu prva tri pismena rada služe kao povratna informacija učiteljici/učitelju o znanju učenika (pa ih ne bi trebalo ocjenjivati), a ostala tri pismena rada namijenjena su provjeri i ocjenjivanju znanja učenika.

U svakom ispitu predložen je broj bodova i dan prijedlog raspona ocjena kao smjernice pri ocjenjivanju učenika.

Svaki ispit znanja piše se u pravilu dva školska sata. Ako je potrebno, učitelj može sam procijeniti vrijeme pisanja pismenog rada. U vrijeme pisanja potrebno je da se učenici odmore 5 minuta.

Zadaci za provjeru znanja iz matematike (razredna nastava) provjereni su u višegodišnjoj praksi mnogih škola. Nova izdanja Zadataka usklađena su novim nastavnim planom i programom.

Zadatke naručuje učiteljica/učitelj, odnosno škola, narudžbenicom koja je ovjerena žigom škole.ISBN:

Opseg: 24 str Format: 20,5 x 29 cm  Uvez: mapa Cijena: 25,00 kn 
 
Ubaci u košaricu

   

  

有些人说,刘燕酿制效果真的很棒吗?为什么这么不可思议呢粉嫩公主酒酿蛋?其实丰胸本来就不难,只要让乳腺通畅,整理身体,吸收胸部必要的营养物质丰胸产品,自然就会变大。另外,酿酒蛋丰胸的确历史悠久,有着五千多年的历史,除了长达七年的研究之外丰胸方法,有效果当然不是我的共享来到这里,感谢我的帮助和鼓励。如果想知道更多的话丰胸食物,可以咨询粉嫩公主酒酿蛋正品总代媛媛,变成大胸不是梦。

Moja košarica:

0 kom
0 kn
maillot nfl pas cherMaillot nba pas chermaillot de baseball pas chermaillot de hockey pas chermaillot foot pas cherChaussures de basket kobe pas cherstylo plume parker pas cherVente la perla pas cherRaquette Wilsonchemise Wood Woodvetement Boy-london pas cher