Knjige

Pneumatika i hidraulika (II. dio)

HIDRAULIKA

Gojko Nikolić, Jakša Novaković


Knjiga Hidraulika namijenjena je učenicima svih srednjih strukovnih škola (s programima od obrtnih zanimanja do zanimanja tehničara) koje u svom nastavnom programu imaju predmet Pneumatika i hidraulika.

S prvim dijelom (Pneumatika) ovaj temeljni udžbenik čini jedinstvenu cjelinu. Ista je logika i način prikazivanja građe, naznačene su razlike koje postoje između pneumatike i hidraulike, a sve ono što je isto samo se spominje i ne obrađuje se ponovo.

Materija ove knjige je opsežnija jer je velika raznovrsnost konstrukcijskih rješenja i načina rada, a obrađeni su slučajevi koji prikazuju tipična rješenja i način rada. Iscrpno su predstavljene i temelne teorijske postavke hidrostatike i hidrodinamike, kako bi se lakše razumio način rad i proračuni hidrauličkih elemenata i sustava.

Uz obradu niza primjera i uz pitanja za ponavljanje, u knjizi su i zadaci za vježbanje te njihova rješenja.

Budući da je ovdje riječ o gradivu koje je temelj automatizacije u skoro svakom području tehnike, knjiga može korisno poslužiti i odraslima, osobito onima koji se osposobljavaju za rad sa suvremenim strojevima.ISBN: 978-953-160-228-0

Opseg: 262 str Format: 16,5 x 23,5 cm  Uvez: meki Cijena: 91,00 kn 
 
Ubaci u košaricu

   

  

有些人说,刘燕酿制效果真的很棒吗?为什么这么不可思议呢粉嫩公主酒酿蛋?其实丰胸本来就不难,只要让乳腺通畅,整理身体,吸收胸部必要的营养物质丰胸产品,自然就会变大。另外,酿酒蛋丰胸的确历史悠久,有着五千多年的历史,除了长达七年的研究之外丰胸方法,有效果当然不是我的共享来到这里,感谢我的帮助和鼓励。如果想知道更多的话丰胸食物,可以咨询粉嫩公主酒酿蛋正品总代媛媛,变成大胸不是梦。

Moja ko?arica:

0 kom
0 kn