Knjige

Vrtić po mjeri djeteta

PRIRUČNIK ZA ODGOJITELJE I RODITELJE

Maja Ljubetić

U knjizi Vrtić po mjeri djeteta (podnaslovljenoj Kako procjenjivati kvalitetu u ustanovi ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja) autorica problematizira  izuzetno aktualnu i osjetljivu problematiku suvremenih odgojno-obrazovnih sustava - vrednovanje njihove kvalitete. U formi priručnika obraća se svima kojima je profesija i izbor odgoj i obrazovanje, a žele više saznati o procesima samovrjednovanja i vrjednovanja kvalitete ustanove u kojoj djeluju.

Suptilnim nijansiranjem autorica u devet poglavlja (Priča o kvaliteti ili kako ju razumijemo, Priča o meni, Priča o nama, Odnosi su važni, zar ne?, Svijet oko nas, Priča o dobrom duhu, Zar i odrasli trebaju učiti?, Zajedno smo jači, Biti bolji) postiže u našim primjerima rijetko postignutu izvrsnu ravnotežu između znanstvenog i uvjetno rečeno popularnog pristupa u pisanju priručnika ovakve vrste. Upravo zbog te namjene, posebice za roditelje, važna mu je značajka jednostavnost, razumljivost, smislenost pisanog izričaja kojim raspravlja o složenoj problematici kvalitete odgojno-obrazovnog rada, organizacije ustanove, složenosti i važnosti međusobnih odnosa kao i o indikatorima ukupne kvalitete ustanove.

Ovaj je priručnik rezultat dugogodišnje prakse autorice u brojnim vrtićima u kojima je imala značajne rezultate u mijenjanju odgojne prakse pa je za očekivati da će i stručnim djelatnicima olakšati uvođenje promjena u vrtićima.

ISBN: 978-953-160-231-0

Opseg: 118 str Format: 16,5 x 24 cm  Uvez: meki Cijena: 69,00 kn 
 
Ubaci u košaricu

   

  

有些人说,刘燕酿制效果真的很棒吗?为什么这么不可思议呢粉嫩公主酒酿蛋?其实丰胸本来就不难,只要让乳腺通畅,整理身体,吸收胸部必要的营养物质丰胸产品,自然就会变大。另外,酿酒蛋丰胸的确历史悠久,有着五千多年的历史,除了长达七年的研究之外丰胸方法,有效果当然不是我的共享来到这里,感谢我的帮助和鼓励。如果想知道更多的话丰胸食物,可以咨询粉嫩公主酒酿蛋正品总代媛媛,变成大胸不是梦。

Moja ko?arica:

0 kom
0 kn