O NAMA

Dobro došli na stranice Školskih novina!

Školske novine (ŠN) su hrvatski tjednik za odgoj i obrazovanje.

ŠN izlaze u Zagrebu već 60 godina, a prate događaje, sudionike i procese na svim razinama odgojno-obrazovnog sustava, prvenstveno u Republici Hrvatskoj, ali i u inozemstvu.

ŠN, zahvaljujući širokom krugu suradnika, objavljuju stručne priloge o aktualnim pitanjima i postignućima u učenju i poučavanju, od ranog (predškolskog) odgoja do visokoškolskog obrazovanja.

ŠN, zagovarajući važnost obrazovanja za društvo u cijelosti i pojedince u njemu, nastoje pomoći svima koji u obrazovanju sudjeluju, a osobito prosvjetnim djelatnicima - u njihovu stručnom usavršavanju, afirmaciji njihove dobre prakse te osnaživanju njihova društvenog položaja.

Možda nam se i Vi, kao čitatelji i/ili suradnici, u tome možete pridružiti!?

Školske novine su i nakladnička firma (službeno: Školske novine d.o.o. za novinsko-izdavačku djelatnost): već tridesetak godina objavljujemo knjige – stručnu literaturu iz područja odgoja i obrazovanja te školske udžbenike i priručnike.

Pozivamo Vas da nas upoznate – i naš tjednik, i naslove našega nakladničkog programa.

有些人说,刘燕酿制效果真的很棒吗?为什么这么不可思议呢粉嫩公主酒酿蛋?其实丰胸本来就不难,只要让乳腺通畅,整理身体,吸收胸部必要的营养物质丰胸产品,自然就会变大。另外,酿酒蛋丰胸的确历史悠久,有着五千多年的历史,除了长达七年的研究之外丰胸方法,有效果当然不是我的共享来到这里,感谢我的帮助和鼓励。如果想知道更多的话丰胸食物,可以咨询粉嫩公主酒酿蛋正品总代媛媛,变成大胸不是梦。

Moja košarica:

0 kom
0 kn